Helwit by Yoik

Vi lägger all vår passion, kunskap och energi på att skapa produkter som ger stora smakupplevelser och små klimatavtryck. Det är vår ambition, vårt mål och vårt DNA. Genom ett nära samarbete med några av världens främsta smakexperter har vi skapat HELWIT.

En hållbar fabrik

I vår fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö hade vi förmånen att kunna bygga vår verksamhet klimatsmart från grunden. Dosan är tillverkad av tallolja, produktionen är självförsörjande genom vattenkraftverket som ligger vägg i vägg med fabriken och dessutom klimatkompenserar vi. Jovisst, och det är bara några exempel på hur vi jobbar för en hållbar framtid.

Våra produkter

Vi har valt våra smaker med omsorg, genom ett nära samarbete med smakexperter. Efter många tester har vi hittat vad vi tycker är en perfekt balans mellan tydliga smaker och en långvarig nikotinleverans. Visst, det har tagit lite längre tid, men det har varit värt omvägen.

Nikotin utan tobak

Våra produkter innehåller endast farmaceutiskt nikotin framställt i laboratoriemiljö. Nikotin bör hanteras och tillsättas i rätt miljö med tillgång till rätt resurser, det tycker vi är väldigt viktigt. Därför köper vi nikotin av en ledande leverantör till läkemedelsindustrin, som tillsätter nikotinet, kvalitetssäkrar och testar vår slutprodukt.

Vad är helvitt snus?

Nikotinpåsar, Nicotine pouches, All white, Tobaksfritt snus, Helvitt snus. Kärt barn har många namn. Helvitt snus attraherade från början mestadels snusare, men ökar idag snabbt i popularitet också bland rökare. Helvitt snus kan konsumeras överallt, på ett helt annat sätt än cigaretter.

Varukorg
BLANDA HUR DU VILL